ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі товару ( Капуста білоголова пізньостигла, цибуля ріпчаста свіжа, морква свіжа, буряк столовий), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі товару ( Капуста білоголова пізньостигла, цибуля ріпчаста свіжа, морква свіжа, буряк столовий), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради, ЄДРПОУ 44367468 пп. 1 ч. 4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі»
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності : Капуста білоголова пізньостигла, цибуля ріпчаста свіжа, морква свіжа, буряк столовий (03220000-9 Овочі, фрукти, горіхи).
Розмір бюджетного призначення: 355 229,70 грн. відповідно розрахунку до тимчасового розпису кошторису на І півріччя 2025 року.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до проведеного моніторингу цін шляхом збору інформації про ціни, що містяться в комерційних пропозиціях постачальника і становить : 355 229,70 грн з ПДВ
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання з дати укладання договору по 30 червня 2025 р.
Якісні та технічні характеристики заявленої кількості товару визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.
Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування та характеристики товару |
Кількість, кг |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі |
1 |
Капуста білоголова свіжа, пізньостигла першого товарного сорту ДСТУ 7037 |
3040 кг
|
Капуста має бути високоякісною, головки – щільними. Зовні головки мають щільно покриватися листками. Допускається незначне підмерзання зовнішніх зелених листків. Окрім цього, допускаються невеликі тріщини на зовнішніх листках, незначні механічні пошкодження і злегка підрізані зовнішні листки, без ознак гнилі. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, урожай 2024 року.
|
2 |
Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сорту, від 4 см ДСТУ 3234 |
1680 кг |
Цибуля ріпчаста має бути не пошкодженою, високоякісною (гнила і зіпсована не допускається), чистою, не підмороженою, достатньо сухою, без порожнього та твердого денця, без комах -шкідників та слідів від їхніх пошкоджень, без надлишкової поверхневої вологості та без стороннього запаху і присмаку, урожай 2024 року. |
3 |
Морква свіжа , першого товарного сорту, від 4 см ДСТУ 7035 |
3420 кг |
Морква має бути без дефектів. Очищена від землі сухим способом. Зовні коренеплоди мають бути гладенькими, свіжими на вигляд, правильної форми, не побитими, без тріщин та не підмороженими. Зеленуваті та фіолетові головки коренеплодів не допускаються. Урожай 2024року |
4 |
Буряк столовий першого товарного сорту 5-10 см ДСТУ 7033 |
2650 кг |
Буряк столовий першого товарного сорту 5-10 см. Буряк має бути без дефектів. Очищений від землі сухим способом. Зовні коренеплоди мають бути гладенькими, свіжими на вигляд, правильної форми, не побитими, без тріщин та не підмороженими. Урожай 2024року |
Бухгалтер ІІ категорії _______________________ Наталія ЄРУНОВА