Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №663-723 «Рішення 15-ї сесії міської ради»

Кількість переглядів: 395
Скликання: 8 скликання
Сесія: Скликання 15 сесії
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 28.07.2021
Номер документу: 663-723
Назва документу: Рішення 15-ї сесії міської ради
Прикріплені файли:

Всі рішення 15-ї сесії Світловодської міської ради

15 сесія поіменне голосування 27.07.2021

№663 "Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 17 грудня 2019 року №1845 «Про затвердження програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2020-2021 роки».

№664 "Про прийняття майна Світловодської районної ради до комунальної власності Світловодської міської ради"

№665 "Про звернення КП «Власівські мережі» щодо надання дозволу для укладання договору на постачання природного газу"

№666 "Про припинення діяльності комунального підприємства «Житлосвіт 2012» шляхом ліквідації"

№667 "Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 22.12.2020 року №18 «Про затвердження міської програми цивільного захисту Світловодської міської громади на 2021-2025 роки»

№668 "Про внесення змін до рішення міської ради від 23 лютого 2021 №147 «Про ліквідацію УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ ТА СПОРТУ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».

№669 "Про внесення змін до рішення міської ради від 23 лютого 2021 №148 «Про утворення управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради."

№670 "Про звернення до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо ситуації з СП ТОВ «Світловодськпобут».

№671 "Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №92 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021 рік»

№672 "Про затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з питань

житлово-комунального господарства архітектури і будівництва"

№673 "Про реорганізацію сільського клубу с. Вільне шляхом приєднання до Павлівського будинку культури"

№674 "Про реорганізацію сільського клубу с.Талова Балка шляхом приєднання до Озерського будинку культури"

№675 "Про встановлення ставок орендної плати за землю на території Світловодської міської територіальної громади"

№676 "Про погодження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності, визначений виконавчим комітетом Світловодської міської ради, який можна запропонувати державному виконавцю з метою погашення заборгованості"

№677 "Про припинення за КП «Житлосвіт 2012» права господарського відання нежитлового приміщення по вул. Богуна 5."

№678 "Про відмову у наданні згоди на прийняття до комунальної власності Світловодської міської територіальної громади житлового будинку з господарськими спорудами по вул. Степова буд.2 смт. Власівка Кіровоградської області"

№679 "Про прийняття до комунальної власності Світловодської міської територіальної громади дитячого майданчика по вул. Січових Стрільців 100 та вул. Січових Стрільців 102"

№680 "Про   доповнення новими видами діяльності, внесення змін до Статуту Світловодського міського комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг»"

№681 "Про надання статусу парку земельній ділянці орієнтовною площею 12,9282 га по вул. Труда та вул .Східна, 

№682 Про надання згоди на зведення генератора ДвГ1А-630 ТОВ «Хорвакс-Технології»

№683 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки громадянам України Дорогань О.В. та Дейнерштейну С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

№684 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Гиричу С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

№685 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Телеуці І.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

№686 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Павленко С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№687 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кос К.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№688 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Сидоровському О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№689 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бугайченко Н.Х. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

690 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Осиці В.Т. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№691 Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Легаліній Н.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№692 Про передачу у власність земельної ділянки громадянину України Скрипніченку М.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№693 Про передачу у власність земельної ділянки громадянці України Ковальчук І.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№694 Про затвердження проекту землеустрою та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Єфросініну С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

№695 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом безкоштовної передачі громадянину України Саламашенку М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

№696 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Білику С.Г. для ведення особистого селянського господарства.

697 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бондаренко О.Г. для ведення особистого селянського господарства.

№698 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Горкавенко П.О. для ведення особистого селянського господарства.

699 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Катані В.В. для ведення особистого селянського господарства

№700 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кошман Г.К. для ведення особистого селянського господарства.

701 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Левченку В.В. для ведення особистого селянського господарства.

№702 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Лисенку В.В. для ведення особистого селянського господарства

№703 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Молнару І.А. для ведення особистого селянського господарства

№704 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Нестеровій Н.М. для ведення особистого селянського господарства.

705 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Косенко Г.С. для ведення особистого селянського господарства.

№706 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Носкову В.О. для ведення особистого селянського господарства

707 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Никуричу В.П. для ведення особистого селянського господарства.

№708 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Цонді С.Р. для ведення особистого селянського господарства

709 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Велиховецькому В.А. для ведення особистого селянського господарства.

№710 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Шаю В.Г. для ведення особистого селянського господарства.

711 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бандолі В.О. для індивідуального садівництва.

№712 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Бандолі О.О. для індивідуального садівництва.

713 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бандолі Я.О. для індивідуального садівництва.

№714 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Гонець О.М. для індивідуального садівництва.

715 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Довгій С.В. для індивідуального садівництва.

№716 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Коробовій В.М. для індивідуального садівництва.

№717 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Криворучку М.П. для індивідуального садівництва.

№718 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Кремсі Г.С. для індивідуального садівництва

№719 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мілашенку Г.О. для індивідуального садівництва.

№720 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Пономаренко А.О. для індивідуального садівництва.

721 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Хавренко К.І. для індивідуального садівництва.

№722 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Цимбалій Н.О. для індивідуального садівництва.

№723 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Кришню О.М. для будівництва індивідуального гаражу.

Наступна сторінка 1...2

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь