Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №989-1103 «Рішення 21-ї сесії»

Кількість переглядів: 225
Скликання: 8 скликання
Сесія: Скликання 21 сесії
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 01.11.2021
Номер документу: 989-1103
Назва документу: Рішення 21-ї сесії
Прикріплені файли:

989      Депутатський запит Олени ЖМУРІНОЇ стосовно громадських вбиралень.

990      Про звіт про результати виконання «Програми економічного і соціального розвитку міста Світловодська на 2020 рік».

991      Про прийняття до комунальної власності Світловодської міської територіальної громади дитячого майданчика за адресою: с.

Павлівка поруч з вул. Центральною, 114-Г.

992      Про вжиття заходів щодо зняття арешту з майна комунальної власності.

993      Про зміну засновника КП «Господар» з Озерської сільської ради Світловодського району Кіровоградської області на Світловодську міську раду та затвердження Статуту КП

«Господар» в новій редакції.

994      Про доповнення новими видами діяльності, внесення змін до Статуту комунального підприємства «Карат».

995      Про внесення змін до рішення міської ради від 24 вересня 2019 року №1758 «Про створення комунального некомерційного підприємства «Світловодська центральна районна лікарня» Світловодської міської ради».

996      Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року№27 «Про затвердження Програми фінансової підтримки громадських організацій інвалідів та ветеранів на 2021 рік».

997      Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №92 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021 рік».

998      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Андросову П.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

999      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Борисовій О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1000    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Вакуленко Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1001    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Вербець Я.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1002    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Малюк Т.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1003    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Іоненку Р.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1004    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Карпчуку М.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1005    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Погонцю О.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1006    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Сердюченко М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1007    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кушнір Л.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1008    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Малюку А.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1009    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Гуртовому О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель іспоруд (присадибна ділянка).

1010    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Фетісовій А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1011    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Цонді Т.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1012    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Гарькавому І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1013    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянці України Даровських В.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

та для ведення особистого селянського господарства.

1014    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянину України Марусу І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

та ведення особистого селянського господарства.

1015    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність шляхом безкоштовної передачі громадянину України Слободянику О.О. для будівництва і обслуговуванняжитлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

1016    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України

Бабич В.В. для ведення особистого селянського господарства.

1017    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Беспалову О.О. для ведення особистого селянського господарства.

1018    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та

передачу у власність земельної ділянки громадянці України Білик Н.Г. для ведення особистого селянського господарства.

1019    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки у власність громадянину України Калініченку В.А. для ведення особистого селянського господарства.

1020    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Михайленку О.О. для ведення особистого селянського господарства.

1021    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України

Нечаю Є.В. для ведення особистого селянського господарства.

1022    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Пилипенку

П.В. для ведення особистого селянського господарства.

1023    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Осадців С.М. для ведення особистого селянського господарства.

1024    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Стратієнку В.А. для ведення особистого селянського господарства.

1025    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Уманець В.О. для ведення особистого селянського господарства.

1026    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Шевченку Т.В. для ведення особистого селянського господарства.

1027    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Яременку В.С. для ведення особистого селянського господарства.

1028    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бут

Н.М. для індивідуального садівництва.

1029    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України

Малюхіну Я.О. для індивідуального садівництва.

1030    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України

Міщенко К.П. для індивідуального садівництва.

1031    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність громадянці України

Осауленко К.М. для індивідуального садівництва.

1032    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу            у власність земельної ділянки громадянці України

Шамало О.В. для індивідуального садівництва.

1033    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність громадянину України

Якимчуку С.О. для індивідуального садівництва.

1034    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України

Власовій М.О. для будівництва індивідуального гаражу.

1035    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Мусіхіній О.С. для будівництва індивідуального гаражу.

1036    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Регеші І.Ю. для будівництва індивідуального гаражу.

1037    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Радченко І.М. для будівництва індивідуального гаражу.

1038    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Радченку О.М. для будівництва індивідуального гаражу.

1039    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України

Стороженку О.Г. для будівництва індивідуального гаражу.

1040    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України

Кузьменку С.М. для будівництва індивідуального гаражу.

1041    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянину України

Степаненку В.С. для сінокосіння і випасання худоби.

1042    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду громадянину України

Нікіткіну К.В. для сінокосіння і випасання худоби.

1043    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для рибогосподарських потреб шляхом продажу права оренди на земельних торгах.

1044    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування управлінню освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради з метою експлуатації та обслуговування дошкільного навчального закладу «Школа Монтессорі» за адресою: вул. Миколи Лисенка, 3 м. Світловодськ.

1045    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування управлінню освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради з метою експлуатації та обслуговування дошкільного навчального закладу ясла-садок №14 за адресою: вул. Правди, 2 м. Світловодськ.

1046    Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі в постійне користування ДП "Світловодський лісгосп"

1047    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: вул. Віктора Соколова, 8-в, м. Світловодськ, ТОВ «НР – ТЕХНОКОНТИНЕНТ».

1048    Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянці України

Сидоровській Л.І. для городництва.

1049    Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Гунько Л.В. для ведення особистого селянського господарства.

1050    Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Івашині Д.О. для ведення особистого селянського господарства.

1051    Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Набок В.В. для ведення особистого селянського господарства.

1052    Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Подшивайловій С.А. для ведення особистого селянського господарства.

1053    Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України

Шварцу О.В. для ведення особистого селянського господарства.

1054    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Куленку І.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд

(присадибна ділянка).

1055    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Літвінову О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1056    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Безкоровайному Р.І. для ведення особистого селянського господарства.

1057    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кучугурі В.І. для ведення особистого селянського господарства.

1058    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Нестерову В.М. для ведення особистого селянського

господарства.

1059    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Петренку Р.В. для ведення особистого селянського господарства.

1060    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Рендеш О.П. для ведення особистого селянського господарства.

1061    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину України Турчину В.І. для ведення особистого селянського господарства.

1062    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Шаповалову С.Д. для ведення особистого селянського господарства.

1063    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину

України Зайдуну І.В. для індивідуального садівництва.

1064    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці

України Гарбуз Г.С. для індивідуального садівництва.

1065    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину

України Парнаку С.В. для індивідуального садівництва.

1066    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці

України Трегуб Л.І. для індивідуального садівництва.

1067    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці

України Трегуб Л.І. для індивідуального садівництва.

1068    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину

України Павлінському М.Ю. для індивідуального садівництва.

1069    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину

України Павлінському М.Ю. для індивідуального садівництва.

1070    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Булаєнко В.В. для городництва.

1071    Про надання дозволу на розроблення технічної документації для встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Косаренко С.О. для будівництва індивідуального гаражу.

1072    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці

України Біляковій Н.Г. для будівництва індивідуального гаражу.

1073    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Блажок С.М. для будівництва індивідуального гаражу.

1074    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гаркавенко М.В. для будівництва індивідуального гаражу.

1075    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянину України Гуртовому О.О. для будівництва індивідуального гаражу.

1076    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянину України Гуртовому О.О. для будівництва індивідуального гаражу.

1077    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Прошкуратову О.С. для будівництва індивідуального гаражу.

1078    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину

України Петрову С.М. для будівництва індивідуального гаражу.

1079    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Українській Православній Церкві (Михайлівська) м. Світловодська для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

1080    Про надання дозволу ПрАТ «Кіровоградобленерго» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту за адресою: вул. Вадима Бойка, 2д, м. Світловодськ, Кіровоградська область.

1081    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, під проектовану КТП - 88, за адресою: вул. 8-Проектна, Олександрійський район, Кіровоградська область, Світловодська міська територіальна громада (с.Павлівка) ПАТ «Кіровоградобленерго».

1082    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, для розміщення, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, для обслуговування ЗТП – 119, за адресою: вул. Григорія Сковороди, 1-а, м. Світловодськ, Кіровоградська область, ПАТ «Кіровоградобленерго».

1083    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки,для розміщення, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, для обслуговування ЗТП – 20, за адресою: вул. Григорія Сковороди, 1-б, м. Світловодськ, Кіровоградська область, ПАТ «Кіровоградобленерго».

1084    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, для розміщення, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, для обслуговування КТП – 228, за адресою: вул. Космонавтів, м.Світловодськ, Кіровоградська область, ПАТ «Кіровоградобленерго».

1085    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Алєксєєвій О.П. для ведення особистого селянського господарства.

1086    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Токар В.М. для ведення особистого селянського господарства.

1087    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Данілейко П.М. для ведення особистого селянського господарства.

1088    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Павловій А.О. для ведення особистого селянського господарства.

1089    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Панченку О.С. для ведення особистого селянського господарства.

1090    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Смірновій Т.С. для ведення особистого селянського господарства.

1091    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Хрієнко Ю.В. для ведення особистого селянського господарства.

1092    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Рудаєвій С.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1093    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Улезьку В.В. для ведення особистого селянського господарства.

1094    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Ібрагімовій Н.М. для індивідуального садівництва.

1095    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ляпуну Р.В. для індивідуального садівництва.

1096    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Бандолі О.О. для сінокосіння і випасання худоби.

1097    Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Бандолі О.О. для сінокосіння і випасання худоби площею 2 га.

1098    Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою: вул. Героїв України, 27а, м. Світловодськ, громадянці України

Касяненко К.О.

1099    Про передачу в оренду земельному ділянки для обслуговування та переобладнання квартир під магазин, з влаштуванням окремого входу, Каспровій Т.П., за адресою: Кіровоградська область, м. Світловодськ, вул. Героїв України, 42.

1100    Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №455 від 27 квітня 2021р. «Про проведення нормативної грошової оцінки земель с. Миронівка Світловодської міської територіальної громади».

1101    Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №456 від 27 квітня 2021р. «Про проведення нормативної грошової оцінки земель сіл Павлівки та Вільного Світловодської міської територіальної громади».

1102    Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №636 від 25 червня 2021р. «Про проведення нормативної грошової оцінки земель сіл Озера, Талова Балка та Олексіївка Світловодської міської територіальної громади».

 

Сторінки  1...2 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь